Problems with FS9 when connected to PE

Problems with FS9 when connected to PE

Postby Mueller » Sun Dec 04, 2011 1:00 pm

Hello Folks and Dear Computer Specialists
I like to fly a Piper Cheyenne from Digital Aviation and a Glasair from Australian Simulation. I use two monitors and I have on the second monitor several open windows with subpanels. I've no problems when flying offline. But when I'm connected to PE, several things are no more working: no more views through the side windows which means I cannot see the runway when on downwind, only the normal view through the front window, no more brakes after after landing, no more flaps, on my last flight it was no more possible to lower the gear. It seams most of the keyboard is dead and mouse is, flight stick and throttle quadrant are fine. I've no problems when flying the original C172 from FS9 - only one monitor, no extra windows.
Is my computer too weak?
Intel Core2 Quad CPU Q8300, 2.5GhHz; 4GB Ram; NVidia GeForce GT 240.
Any comment, adwise or help is highly appreciated. Thanks in advance.
Hans Mueller
PE-member since Oct 16, 2011
Mueller
 
Posts: 20
Joined: Sun Oct 16, 2011 10:52 am

Re: Problems with FS9 when connected to PE

Postby Keith Smith » Mon Dec 05, 2011 8:08 am

Moved to the FS9 forum.
Keith Smith
 
Posts: 9356
Joined: Sat Oct 09, 2010 8:38 pm
Location: Pompton Plains, NJ


Return to FS2004

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron