world traffic 3?

world traffic 3?

Postby alfaberlina » Thu Feb 07, 2019 5:06 pm

Does pilotedge work with world traffic 3? Thanks-------
alfaberlina
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 07, 2019 5:04 pm

Re: world traffic 3?

Postby kevin meyers » Thu Feb 07, 2019 6:20 pm

I believe that’s the plugin that draws real world traffic around you? It’s really up to you, although I think it would be more annoying than anything because PE’s controllers obviously won’t know where any of that traffic is therefore you may be cleared for takeoff while you’re looking at a 747 on short final. If that doesn’t bother you and you don’t care about flying into other airplanes at times, i suppose you could use it. However, don’t expect ATC to separate you from planes that they can’t see (and don’t ask them to do so either ;) )
Kevin Meyers
Retired PilotEdge Air Traffic Controller / Instructor
Dallas, Texas
kevin meyers
 
Posts: 1727
Joined: Sat Nov 13, 2010 7:01 pm

Re: world traffic 3?

Postby alfaberlina » Fri Feb 08, 2019 9:16 am

Thank you for the information. When using pilotedge alone, the only time you will see other traffic is when other pilotedge traffic is flying where you are? Mark
alfaberlina
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 07, 2019 5:04 pm

Re: world traffic 3?

Postby Keith Smith » Fri Feb 08, 2019 10:41 am

Look at the online map (http://map.pilotedge.net), then click on SHOW DRONES. That is all of the traffic that is in the environment. There's plenty.
Keith Smith
 
Posts: 9578
Joined: Sat Oct 09, 2010 8:38 pm
Location: Pompton Plains, NJ


Return to Pilots

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron