Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Discussions surrounding the software that lets pilots connect to PilotEdge and the actual simulators

Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Postby jdoumak2@cox.net » Thu Nov 05, 2020 9:42 pm

I can log into Pilotedge, obviously, as I am logged in here. But now, trying to log into "PilotEdge Pilot Client" while using Flight Simulator, I get an "Invalid password" in red. This didn't happen earlier today. I have restarted my computer to see if that would help but it doesn't. This is also happening with x-plane as well. How do I figure this thing out.
jdoumak2@cox.net
 
Posts: 9
Joined: Mon Nov 02, 2020 6:06 pm

Re: Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Postby Scott Medeiros » Thu Nov 05, 2020 10:15 pm

Are you able to access your Account Center from the PilotEdge homepage? If able, you can try to reset your password from there. If you're still unable to log in, reach out to billing@pilotedge.net .
Scott Medeiros
 
Posts: 291
Joined: Sat Apr 12, 2014 8:49 am
Location: Atlanta, GA

Re: Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Postby jdoumak2@cox.net » Fri Nov 06, 2020 12:14 am

Thanks. I tried that. I changed the password. It works for xplane but not for flight simulator when opening up the pilotedge pilot client, it says "invalid Password". So I'm not sure what's going on.
jdoumak2@cox.net
 
Posts: 9
Joined: Mon Nov 02, 2020 6:06 pm

Re: Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Postby Keith Smith » Fri Nov 06, 2020 1:24 am

I've moved this thread to the Flight SImulators and PE Clients forum.

The fact that you can post in this forum has no bearing on your login to the main web site, they're completely different systems. Does your password have any special characters in it? If so, try resetting it to a password which does not have special characters for now, just in case the PilotEdge Pilot Client isn't transmitting that correctly within the protocol. That's the only thing I can think of.
Keith Smith
 
Posts: 9922
Joined: Sat Oct 09, 2010 8:38 pm
Location: Pompton Plains, NJ

Re: Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Postby jdoumak2@cox.net » Fri Nov 06, 2020 9:45 am

Thanks. I'll keep working on it.
jdoumak2@cox.net
 
Posts: 9
Joined: Mon Nov 02, 2020 6:06 pm

Re: Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Postby jdoumak2@cox.net » Fri Nov 06, 2020 4:37 pm

Just wondering if I'm locked out for too many attempts.
jdoumak2@cox.net
 
Posts: 9
Joined: Mon Nov 02, 2020 6:06 pm

Re: (solved) Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Postby jdoumak2@cox.net » Mon Nov 09, 2020 1:10 am

jdoumak2@cox.net wrote:Thanks. I tried that. I changed the password. It works for xplane but not for flight simulator when opening up the pilotedge pilot client, it says "invalid Password". So I'm not sure what's going on.

I tried almost everything and my password wasn't recognized. But I know it's a good one. So I uninstalled Pilotedge Pilot Client and reinstalled it. Now everything works!
jdoumak2@cox.net
 
Posts: 9
Joined: Mon Nov 02, 2020 6:06 pm

Re: (UPDATE) Invalid password in Pilotedge Pilot Client

Postby jdoumak2@cox.net » Mon Nov 09, 2020 1:35 pm

After uninstalling Pilotedge Pilot Client and reinstalling it, everything works fine.
jdoumak2@cox.net
 
Posts: 9
Joined: Mon Nov 02, 2020 6:06 pm


Return to Flight Simulators and PE clients

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests