Different Audio Device on COM2?

Different Audio Device on COM2?

Postby Andrew Miller » Fri Nov 23, 2018 7:10 pm

I tried searching but could only find topics on transmitting. Is it possible to use a different audio device for output on COM2? I have a USB headset for COM1, but I'd like to be able to route audio to my speakers on COM2 in case I have to take my headset off.
Andrew Miller
 
Posts: 19
Joined: Wed Nov 17, 2010 9:40 pm

Re: Different Audio Device on COM2?

Postby Keith Smith » Sat Nov 24, 2018 1:37 pm

Negative, but you can change the audio output device in real time.
Keith Smith
 
Posts: 9563
Joined: Sat Oct 09, 2010 8:38 pm
Location: Pompton Plains, NJ

Re: Different Audio Device on COM2?

Postby Andrew Miller » Mon Nov 26, 2018 3:02 pm

I'll do that next time. Any chance this could be considered for the next update for the PE client? I remember that back in the day Squawkbox for FSX had this ability, if I am remembered correctly.
Andrew Miller
 
Posts: 19
Joined: Wed Nov 17, 2010 9:40 pm


Return to X-Plane

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron