FS DreamTeam KLAS - ILS26L Freq Change

FS DreamTeam KLAS - ILS26L Freq Change

Postby MervA » Sun Apr 01, 2018 4:00 pm

Hello everyone,

To coincide with the recent real world change in frequency of the ILS26L at KLAS Airport I have made an update bgl file for FS DreamTeam's KLAS.

The AFCAD File was created for Prepar3D v4.x to replace the older version of FS DreamTeam's KLAS, The ILS Frequency for Runway 26L has been changed
from 111.75 to 111.50 to coincide with real world changes.



Download Here = http://www.users.on.net/~mrva/


Cya !!

Merv
Gigabyte Z270 - HD3 | i7 7700K 4.5 Ghz | Corsair Hydro Cooler H60 |32GB Corsair DDR4 3200 | Windows 7 Pro 64bit | Nvidea GTX 1080 G1 8GB | SSD ScanDisk 240GB, Samsung 500GB | IDE Toshiba 2TB| Acer XB280HK 28" 4K/2K G-Sync Monitor
MervA
 
Posts: 131
Joined: Wed Jan 23, 2013 4:28 am
Location: Adelaide, Sth Australia

Re: FS DreamTeam KLAS - ILS26L Freq Change

Postby ChuckOman » Sat May 19, 2018 1:14 pm

Hi Merv - Since I am using FSDT KLAS v2.01 for P3D4, I wasn't certain what you meant by "older version" of KLAS. But I installed your replacement .bgl in v2.01 and can report it works fine. Many thanks for sharing. BTW FSDT forum says developer is aware of the change and plans to roll it and renumbered runway changes into a KLAS maintenance release...as soon as they've finished updating their KORD.
Chuck
ChuckOman
 
Posts: 30
Joined: Wed Jul 09, 2014 7:55 pm

Re: FS DreamTeam KLAS - ILS26L Freq Change

Postby MervA » Sat May 19, 2018 6:37 pm

Morning Chuck,

Thanks for the " BTW "

The runway numbers I have are correct for KLAS as of the last update that I downloaded from FSDT for P3Dv4 KLAS v2.0.1 so thats all good, but quite

by accident after flying into Las Vegas a little while back I found out that there had been a change from 111.75 to 111.50, as I followed my updated charts
but completely forgot about the Sim Scenery, oh boy who stole the localizer :-)

I also seem to remember hearing a few months back that Fly Tampa were going to do a rendition of KLAS, so I went over to double check, and yes sir

they are in the process of doing it right now, as for me I wish they were doing KLAX instead, my thoughts are that KLAX is somewhat old now and it

needs a performance update badly.


Merv
Gigabyte Z270 - HD3 | i7 7700K 4.5 Ghz | Corsair Hydro Cooler H60 |32GB Corsair DDR4 3200 | Windows 7 Pro 64bit | Nvidea GTX 1080 G1 8GB | SSD ScanDisk 240GB, Samsung 500GB | IDE Toshiba 2TB| Acer XB280HK 28" 4K/2K G-Sync Monitor
MervA
 
Posts: 131
Joined: Wed Jan 23, 2013 4:28 am
Location: Adelaide, Sth Australia


Return to Prepar3D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest