I have 3 different computers that I sim on

I have 3 different computers that I sim on

Postby funflyed » Sun May 13, 2018 8:46 am

Can I use any of the 3 computers to connect and use with Pilotedge?
Thanks
Funflyed
funflyed
 
Posts: 2
Joined: Sun May 13, 2018 8:43 am

Re: I have 3 different computers that I sim on

Postby kevin meyers » Sun May 13, 2018 10:08 am

Yes, just as long as it is you using the account and not someone else.
Kevin Meyers
Legacy PilotEdge Air Traffic Controller / Instructor
Dallas, Texas
kevin meyers
 
Posts: 1596
Joined: Sat Nov 13, 2010 7:01 pm

Re: I have 3 different computers that I sim on

Postby funflyed » Mon May 14, 2018 5:37 am

Thanks for the info.
Funflyed
funflyed
 
Posts: 2
Joined: Sun May 13, 2018 8:43 am


Return to X-Plane

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest