disconnect from PE

disconnect from PE

Postby FDXDave » Tue Jun 12, 2018 9:28 pm

So this may of been an islolated incident. But i updated the Eclipse 550 for XP today and while i was clicking the mouse within the flight plan area i got disconnected and reconnected from the server. I was reconnected right away, so i think the controller later had to recycle my squawk code. I looked at the XP log and ran across these lines which appear to be the time i was disconnected etc. Just curious if this was the PE Plugin Or the AC. It only happened while puching in and deleting way points. The flight went without issue. So I'm thinking the AC did something.


0:06:37.400 I/OVR: User is leaving the holodeck.
0:10:25.507 I/OVR: User is entering the holodeck.

I have the full log too.

Dave
FDXDave
 
Posts: 89
Joined: Mon Jul 17, 2017 7:56 pm

Re: disconnect from PE

Postby Keith Smith » Wed Jun 13, 2018 7:05 am

I don't know of any automated connect/disconnect mechanisms built into the airplane. The first thing I'd try to do is replicate the issue.

Edit: also moved this to the X-Plane forum. Please ask sim-specific questions in the sim-specific forums.
Keith Smith
 
Posts: 9194
Joined: Sat Oct 09, 2010 8:38 pm
Location: Pompton Plains, NJ

Re: disconnect from PE

Postby FDXDave » Wed Jun 13, 2018 7:16 am

Thanks. I'll see if i can make it happen again.
FDXDave
 
Posts: 89
Joined: Mon Jul 17, 2017 7:56 pm


Return to X-Plane

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests